Ezeket a helyeket mi is szívesen látogatjuk.
A lista folyamatosan bővül, érdemes időről időre visszanézni.

 • Vöröskő kilátó

  A Vörös-kõ kilátó Mátraszentistvánhoz legközelebb esõ gyönyörû panorámával szolgáló 2005-ben felújított kilátótorony. 781 m-es magas Vörös-kõ hegyen található, nevét a közelben található vörös színezetû kõrõl kapta. A Vadrózsa Vendégháztól sincs messze, körülbelül 20-30 perces sétával elérhető. A hegygerincre felkapaszkodva jobbra fordulunk és követjük a kéktúra turistajelzéseit. Másik lehetőség, hogy a Mátraszentlászló, Kossuth Lajos utca alsó részén található játszótérrõl a sárga sáv jelzésen vagy a Kossuth Lajos utca felsõ végérõl induló sárga kereszt turistajelzésen indulunk el.


 • Sípark

  Sípark: kihagyhatatlan alpesi síélmény itthon 

  Hazánk leghangulatosabb sípályái várnak Rád a mátraszentistváni Síparkban! Csatolj be 822 méter magasan, síeld be a 4 km hosszú pályarendszer 10 pályáját, vagy gyönyörködj az éjszaka fényeiben a kivilágított esti síelések alkalmán. Próbáld ki a Panorámaliftet, Magyarország legmodernebb négyüléses liftjét, és térj be a romantikus rönk Hüttében egy szívet melengető gőzgombócra, vagy egy isteni kávéra. 

  Még nem tudsz síelni? Gyere el hozzánk és tanulj profi sí- és snowboard oktatóinktól, majd tedd próbára tudásodat a kezdő sízőknek kialakított kék pályákon. A kis apróságokról sem feledkeztünk meg, síovinkban remek havas szórakozást kínálunk a legkisebbeknek is.

  Felszerelést sem kell hoznod, csak ugorj be a síkölcsönzőnkbe és válogass kedvedre a profi felszerelések között. 

  Mi várunk Rád! Ugye készen állsz az izgalmas síkalandokra?